پخش بوق اشغال برای مخاطب در گوشی های سونی اریکسون

با استفاده از این ترفند در گوشی های سونی اریکسون قادرید تا امکانی را فراهم کنید که در صورتی فردی با شما تماس گرفت بدون آنکه گوشی شما زنگ بخورد ، برای طرف مقابل بوق اشغال پخش شود و شماره فرد نیز بر روی تلفن همراه شما نقش می بندد .

با توجه به اینکه برای فرد مقابل بوق اشغال پخش شده ، بی شک فرد مورد نظر گمان می کند که شما با فرد دیگری مشغول به صحبت هستید و لذا به طور حتم مجددا با ... .

شما تماس برقرار می کند و شما نیز با توجه اینکه مطلع شدید که کسی با شما تماس گرفته ، در صورتی که بخواهید با وی صحبت کنید ، کافی است محلی که دران هستید را ترک کرده و بعد از اینکه فرد مجددا با شما تماس برقرار کرد به تماس وی پاسخ دهید .

همچنین با استفاده از این ترفند قادرید تا گوشی شما تنها برای نفرات خاصی زنگ بخورد و برای اشخاص دیگر بوق اشغال پخش شود .
تصور کنید منتظر تماس فرد خاصی هستید ، اما در همان هنگام افراد دیگری نیز به شما زنگ می زنند و شما مجبورید به خاطر اینکه منتظر تماس فرد خاصی هستید از صحبت با انهخا اجتناب بپرهیزید ولی با استفاده از این قابلیت ، گوشی شما تنها برای افراد خاصی زنگ خواهد خورد و برای بقیه اشخاص بوق اشغال پخش خواهد شد .

برای فعال کردن این قابلیت ابتدا به منوی اصلی در گوشی خود مراجعه کرده و سپس بر روی Setting کلیک کنید ، حال در قسمت General به بخش Profile رفته و یکی از پروفایلها را غیر از پروفایل Normal انتخاب کنید (مثلا Meeting ) حال More را بزنید و گزینه View and edit را انتخاب کنید .
حال از عناوین نمایش داده شده ، گزینه Accept calls را انتخاب کنید و سپس گزینه None را انتخاب کنید . پس از انجام این عمل و ذخیره پروفایل هرگاه پروفایل مورد نظر را انتخاب کنید برای تمام کسانی که با شما تماس برقرار می کند بوق اشغال پخش خواهد شد و شما نیز متوجه خواهید شد چه کسانی با شما تماس برقرار کرده اند .

در صورتی که قصد دارید گوشی شما تنها برای افراد خاصی زنگ بخورد کافی است در همان قسمت به جای انتخاب None گزینه Only from List  را انتخاب کنید و شماره یا شماره هایی که قصد برقراری ارتباط با آنها را دارید انتخاب کنید .

تا اینجای کار شما این قابلیت را به گوشی خود در یکی از پروفایلها اضافه کردید .

حال برای فعال سازی کافی است هرگاه لازم بود پروفایل مورد نظر را فعال کنید .

جهت فعال سازی هر پروفایل ، یکبار دکمهPower (دکمه ای که با ان گوشی را خاموش و روشن می کنید) بفشارید و سپس پروفایل مورد نظر را برگزینید .

جهت بازگشت به حالت اولیه کافی است پروفایل Normal را انتخاب کنید .